Home > Socket Error > Socket Error 10013 Port 25 Protocol Smtp

Socket Error 10013 Port 25 Protocol Smtp

Contents

Yesterday, it stopped sending emails and now just leaves them in the Outbox. Could there be a firewall problem? I have uninstalled and reinstalled the program, I have contact Telstra (my service provided) and Microsoft to no avail and now I am at a loss as to what to do Skip to content Search Advanced search Quick links Unanswered posts Active topics Search The team FAQ Login Register Board index IncrediMail Technical Issues (crashes, error messages, etc.) Search SOCKET ERROR Use http://phabletkeyboards.com/socket-error/socket-error-10013-port-110-protocol-pop.php

I am a paying customer just like you! Browse Register · Sign In Español Sign In Welcome to Comcast Help & Support Forums Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts New to the Community? Share Options Subscribe to RSS Feed Mark Topic as New Mark Topic as Read Float this Topic to the Top Bookmark Subscribe Printer Friendly Page « Previous 1 2 Next » Which one? (Eg; Windows Live mail, Outlook, a smartphone etc.)Which browser/version do you use?

Socket Error 10013 Error Number 0x800ccc0e

Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Report HiI have been trying to change my ports and I have followed all the steps exactly. Now what? Receiving has been no problem.

Mark it as an accepted solution!I am not a Comcast employee.Was your question answered?Mark it as a solution! 4 Kudos Posted by Bill8 ‎06-05-2011 01:31 AM Frequent Visitor View All Member Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Report out port live mail 465in port 995try this for live mailfor comcast 0 Kudos Posted by jricci123 ‎04-09-2013 I have a Motorola Surfboard SBG 900. It's slow to load/open, slow to download mail, and there is no way that I have found to add or delete commands from the ribbon.

I use WLM because it saves emails in a readable form on my hard drive for future reference even if WLM no longer exists. Socket Error 10013 Access Denied I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.To learn more about XFINITY Forum Expert program click here.Was your question answered? Since they won't support 25 going forward have to figure this out if I want to continue with WLM. https://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/43fce83f-4b5c-4104-bcd0-9e8e77593069/error-10013?forum=w7itproappcompat And- have you cleared your browser cache?Which operating system?

I've read about some problems with the Comcast mail servers and IPv6 (2001:558:fe14:70::33 is an IPv6 address). Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Report worked fine as of 4/5/11. Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Report my windows live mail is not connected to the internet 0 Kudos Posted by wenglish23 ‎04-09-2013 02:11 PM Here's what the Menus button looks like: I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!I am an XFINITY Forum Expert and I am here

  1. Thanks.
  2. I still cannot send email.
  3. I am a paying customer just like you!
  4. Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Report I tried "alt T," and, as I said before, all that did for me was make a 'ding'
  5. And it won't cost you anything, IPv4 will be working just fine for quite a while yet. 2 Kudos Posted by Elle1313 ‎11-10-2012 06:03 PM Frequent Visitor View All Member Since:

Socket Error 10013 Access Denied

Thursday, May 26, 2011 4:58 PM Reply | Quote Microsoft is conducting an online survey to understand your opinion of the Technet Web site. https://groups.google.com/d/topic/microsoft.public.windows.live.mail.desktop/9D_5wP8pPJc Select the Account or one of its folders on the left and then select the Accounts tab, then press the Properties button. Socket Error 10013 Error Number 0x800ccc0e I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.To learn more about XFINITY Forum Expert program click here.I am an XFINITY Forum Expert and I am here to Socket Error 10060 Error Number 0x800ccc0e Go to the bottom of that post that Carole posted the line to.

Please post the following information in your post.Do you use XfinityConnect? http://phabletkeyboards.com/socket-error/socket-error-11004-port-25-protocol-smtp.php NOW it won't connect to the server AT ALL!!!!!!!!!!!!!!!!I have other things to do. Please post the following information in your post.Do you use XfinityConnect? I have all the other settings correct as I am just trying to change my current account in the Properties box. Windows Live Mail Error Id 0x800ccc0e

Which one? (Eg; Windows Live mail, Outlook, a smartphone etc.)Which browser/version do you use? Which one? (Eg; Windows Live mail, Outlook, a smartphone etc.)Which browser/version do you use? The reason for the short time is that the server, when it's working, will respond quickly. weblink Windows 7 Help Forums Windows 7 help and support Browsers & Mail » User Name Remember Me?

Generated Fri, 28 Oct 2016 00:33:59 GMT by s_wx1196 (squid/3.5.20) Windows Client   Sign in United States (English) Brasil (Português)Česká republika (Čeština)Deutschland (Deutsch)España (Español)France (Français)Indonesia (Bahasa)Italia (Italiano)România (Română)Türkiye (Türkçe)Россия (Русский)ישראל (עברית)المملكة العربية The Full or Lite version?Do you use an email client? I just opened it to see if Tools was listed in mine. (eM Client is what I use.

Account: 'pop.gmail.com', Server: 'pop.gmail.com', Protocol: POP3, Port: 995, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0F.

I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.To learn more about XFINITY Forum Expert program click here.Was your question answered? Mark it as an accepted solution!I am not a Comcast employee. Make sure Authenticationis enabled. I have about 6 in the outbox and when I click Send/ Receive I get the following message.

Join Forum | Login | Today's Posts | Tutorials | Windows 10 Forum | Windows 8 Forum Welcome to Windows 7 Forums. Account: 'Gmail', Server: 'pop.gmail.com', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): Yes, Socket Error: 10060, Error Number: 0x800CCC0E. Abdul Mateen First please make sure the incoming port using pop is 110 outgoing smtp port should be 587 and SSL should be unchecked/No.  Also check by disable the firewall and http://phabletkeyboards.com/socket-error/socket-error-10013-port-995-protocol-pop.php Mark it as an accepted solution!I am not a Comcast employee.Was your question answered?Mark it as a solution! 0 Kudos Posted by CCCarole ‎06-05-2011 04:11 PM Gold Problem Solver View All

Hellas Yes this is about ports. i have of course restarted the computer... Which one? (Eg; Windows Live mail, Outlook, a smartphone etc.)Which browser/version do you use? Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Report Elle1313 wrote:Yes I have the authentication box checked and the SSL boxes.

It's better than WLM and is the closest thing I could find to Outlook Express) I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you! I still cannot send email. Mark it as an accepted solution!I am not a Comcast employee.Was your question answered?Mark it as a solution! 0 Kudos Posted by Bill8 ‎06-05-2011 02:25 PM Frequent Visitor View All Member You can also try opening their homepage and see are they provided any kind of settings.

My OS is Windows 7 Ultimate... They are trying to fix the problem, which started about 11am today. When did this issue first occur? B7 So if it involves the ports 25,110 (which is obviously the problem) then how do you fix it?

yuvaraj The connection to the server has failed. Need Email Help? Close the Outgoing Mail Server box by pressing the OK button. XP, Vista, Windows 7, Mac OS XDetails of the problem you are having. 0 Kudos Posted by Bill8 ‎06-04-2011 08:26 PM Frequent Visitor View All Member Since: ‎05-19-2008 Posts: 17 Message

The Full or Lite version?Do you use an email client? To verify your existing SMTPserver settings: Open your email client program (Outlook Express, Outlook, Eudora or Windows Mail) Click "Accounts" in the "Tools" menu Click on your email account then click Browsers & Mail Can no longer send e-mail with Windows Live Mail, error 0x800ccc78Hi, I have been using WLM for some years. And- have you cleared your browser cache?Which operating system?

UPDATE: OK, it looks like I re-downloaded the 2009 version. I am a paying customer just like you! Same with mail servers. Please verify that you have entered the server name correctly.